Thursday, January 24

atlast, am celebrating my bday with surprise ;}


nampak tak panggilan KAK AIN at note comey ni? yeee aku dah tua...giliran org len lak pggil aku AKAK !
hahahaha. terpaksa redha even tak rela pong...hahhaa ! aien, ko kne trima kenyataan yg ko dh tua.
bila kau nak kahwin? itulah soklan yg aku tgh dgr skg ni. 1st time dlm hidup sume makcik2 dok tye...
tu aku malas tuuu nk temankan mak aku pegi kenduri kawen. aku drop mak aku n adek aku je hahaha !

eh ape kne ngena sume ni? hurmm 15 Januari 2013 genap laaa usia aku menjadi 23TAHUN
nampak tak betapa besarnye aku highlite kan umo aku sebenar. hahaha ! -.-' 

HAPPY 23RD BIRTHDAYY TO ME !!!!!!!

loud shoutout to myself....hahaha ! aien, aien..bila nak besar...
fyi, mse bday aku, aku kne ngadap paper Accounting tawww. betapa luluhnye ati aku berat nk ngadap.
Alhamdulillah kali ni paper accounting bg aku bkn laa killer paper.
mudah2an ape yg aku hajati tercapai...aku tkley nk over-confident sgt...makan diri nnt !


Alhamdulillah aku ade housemates yg sporting n gorgeous. 
dorg wat surprise time aku tgh bz keguguran rambut perah otak stdy accounting pye psl.
thanks baby ! iloveyou lahhhh ! mmuuahhhh ! sume pgkat adek2 agy.. 
Credit to : Law, Zati, Sarah, Ann, Hanis, Aena, Nurul dan Delaila

ini lahhh kek surprise drpd mereka semua...comey kan?
even kecik pon kek itu, aku terharuuu sgt ! siap ade patung hello kitty at ats kek tu taw...
mereka tau kesukaan aku. thanks again girls :}


ni sape bg? ahahahha. ni bunga yg ke 112342 kali aku dpt. jengjengjeng :p


mse bday aku, akak aku Akma Samian wish je at fon call n fb...huhuhu. 
at fb die siap perli aku yeee. aku kne kan die balek hahaha !
finally, die jdkan RM150 yg aku pnjam utk roadtax motor tu sbg hadiah bday aku. hahaha !
tkdpt ksut converse tkpelaaa, tahun dpn ade agy kannn hahaha !
oke tak kelakar. :P thanks along kembang kuuu.

ibu aku lak bg aku RM50 cash + baju peplum tribal pattern as bday gift aku.
hahahha sgt heaven. tp RM50 telah aku wat beli tayar tubeless baru utk motor aku.
alhamdulillah rezeki dtg kannn, tkyah aku pusing2 pale mne nk cri wet ganti tyr motor.
tayar motor aku da merekah n asek pancet jeee, geram aku ! so aku tkar je abes cte ! hehehe

oke laaaa, sampai sini sahaja.
thanks kawan2 for the wishing ! am happy with dat :}









No comments:

Post a Comment