Tuesday, December 11

my busiest month yaww !


hey hey korang, am back ~
maaflah, aku skg mmg dh kurang update daaa blog. makin lama makin simple, kan?
hehehehe, almaklumlaaa usia dh meningkat, nak update cecantek bagai, mcm dh tkde mood.
kata org, if cantek, tkde isi cte baek takyah kan? soo, aku kne perah otak nak cte kan something utk korg.

mlm ni aku nk gtaw at korg apelahhh yg aku busy sgt dlm bulan ni kan?
cett kalah menteri taww kata ibu aku. hehehe ! maaf ya ~
kadang2 smpay aku rse nk menjerit taww sebab assignment n presentation kne hntr dlm mse yg sme !
tensionnnnnnnn ! grrrrr. *smbil tarik2 rambut hahahaha !

simple, tapi wat mata aku stress ble tiap2 ari ngadap ! *mata pon ley stress ke? haha!
haishhh dh lama tggalkan dunia blaja selama 1thun stgh kannn, bese laaa, so jd cmni ! otak dh beku.
aien, wake up ! ni 1st sem ko at uthm weyhhh, chayok2! try dptkan dean list !
insyallah ~ doakan aku weyh ~
aaminn ~~~~~~~

* hmmmm mesti korg nak tau result pertandingan zapin johor 2 hari lepas kan kan? hah ~~~ if nk tau, kne tunggu ~~~~ sbb aku blm ade mood nk update agy, hehehe ! btw, sangat best ye pertandingan kali ni. sgt senget taw ! iloveyoulahhh zapin ! ♥ ♥ ♥


mode: marketing and managerial accounting group assignment. sigh ~



No comments:

Post a Comment