Saturday, December 22

Keputusan Penuh Pertandingan Zapin Johor 2012

hey guys n girlssss, sorry laaa lambat update sal keputusan pertandingan zapin Johor awal bulan rituuu, busy sgt dlm bulan ni weyhh, pertandingan zapin agy, pertandingan makum agy, assignment agy, presentation agy...waduh waduhh tak menang tangan weyhh, padahal baru semester 1 ni....hehhee.

dak2 uthm di sini masing2 kejar kan markah SMAP (Sistem Maklumat Akademik Pelajar) online. sebab sume ni ade markah dan juga ade butiran yg kita aktif di kampus dalam sijil nanti. huhuhuu. aku ni lak dak yg tak boleh dok diammm, ade je nak join. eh tapi aku takde laa tamak nk join semuaaa, aku join aktiviti menari jeee sebab itulah minat aku...hehehe :)

okelah, bawah ni lah keputusan penuh Pertandingan Zapin Johor 2012 yang telah diadakan di Dewan KOnvokesyen UTHM pada 7 Disember - 9 Disember 2012 arituu. ouh ya, aku tak masuk dalam ptandingan itu sbb telah kalah dalam peringkat daerah beberapa bulan yg lepas. hehehe. aku just jd urusetia dalam ptandingan itu jee, yelaaa aku kan student UTHM hehehe :)

Keputusan penuh Pertandingan Zapin Johor 2012 :

Sek Rendah
1-Johor Bahru
2-Batu Pahat
3-Kluang

Sek Menenggah -
1-Segamat
2-Kluang
3-Pontian

Jabatan -
1-Kastam JB
2-Majlis Pembandaran BP
3-Pendidikan Mersing

Mukim -
1-Mersing
2-JB
3-Pontian

Terbuka -
1-JB
2-Muar
3-Kluang



berikut adalah gambar-gambar sekitar pertandingan zapin itu berlangsung : -


Kami, Kumpulan Lentera Tari Kelab Warisan UTHM yang membuat persembahan selingan mlm itu.


JOHAN - Kategori Sekolah Menengah

Salah satu kumpulan yang terpilih untuk PZJ 2012 di UTHM
9 Disember 2012 - pada waktu yg sama ade perlawanan bola antara Harimau Malaya vs Thailand.
Mereka sebagai peminat seni tari pon minat pada plwanan bola takmau lepaskan peluang tgk kedua2nya :)

Joget Lambak di akhir PZJ 2012.


# if uols nak tgk video sepanjang PZJ 2012 tu berlangsung, silalah layari video daripada abg Reizo at youtube oke? peace yawww :)

Tahniah kepada pemenang-pemenang ! korg semua sangat awesomeee yaw !
Pada yang kalah, jangan cepat putus asa yaaa, banyak masa agy ~
gudjob n gudluck uolsss~~ mmmuuaaaaah!

daa ~~


1 comment:

  1. salam..hye...awak taw tak lagu lagu yang persembahan dari yayasan warisan johor waktu penutup hari tu? sy suke sangat dengar lagu zapin ywj..harap2 awk balas..tq =)

    ReplyDelete