Friday, October 26

the best thing for you, dad :)


the date, on 15th September 2012, aku dok umah je tgk tv n on9.
hari sabtu, ade cte hindustan, layannn beb! hehehe :)
usop ikot ibu pegi bukak kdai, along kuo dating ngn bf die, aku mcm biasa jaga umah kmas umah.
lpas kemas umah n mandi, aku terasa amat bosan, tv n lappy menemani aku.
dah masuk 15 hari aku benti keje. heheh saje nk berhenti sbb bosan laa keje celcom !
hahahahahaha ! sume dok tye knapa, jwpan aku simple, penat ! :p
on9 punye on9, skali terasa nk check-in email, tergerak ati ttbe taw.
msukkan email, masukkan password, then loading ~~~~~
bukak inbox je, skali~~~~~ SEMAKAN KEPUTUSAN KEMASUKAN UPU terpampang.
omaigod omaigod takotttttttt ! click, then terus nampak perkataan TAHNIAH ANDA BERJAYA !
terus melompat2 keseronokan sensorg kat uma. heheheh ! (oke mcm beruk)


berjuta kali aku asek tgk jeee bendaalah ni, sbb kurg percaya aku dpt UTHM, hahahah !
aku terus kol ibu n along jerit sukaaaaa ! skali lupa nk tgk aku dpt course ape, blaja kat mne. hahahahaha! 
nmpak perkataan TAHNIAH je terus suka, sengal ! Alhamdulillah ~
ini sume utk arwah abah. abah, angah berjaya bah setelah 1tahun angah nganggur blaja.
bukan angah tanak smbung blaja bah, tp ini yg angah tggu actually :)
terima kasih abah, ibu n sume yg memahami diri aku ini. ALHAMDULILLAHHHHH ~ 

now, aku telah digelar student UTHM. hoyeay hoyeay ! :)

hah ~~~ inilah kisahnyeee aku sambung blaja. hikhikhik, sorry laa lambat nk update.
almaklum lahhh bak kata org, aku dok sibuk bercinta? hahahha !
itu kata org oke! padahal aku sibuk bekerja seblum ni n sibuk ngn pertandingan zapin daerah batu pahat.
hah??? aku masuk pertandingan menari??? hah~~~ korg pasti nk tahu kan?
oke, next post oke ! tungguuuuuuuu~~~~

abah, this is all for you ! pasti abah bangga kan sbb anak abah ni dpt gak masuk uthm :)
terima kasih abah :)





No comments:

Post a Comment