Tuesday, October 30

Pertandingan Zapin Johor Peringkat Daerah

SRI IRWARNATARI GROUP :)

Pertandingan Zapin Johor :)
hah....ini lahh yg korg nanti2 kan nak aku cte kan? meh meh dok ngapat ngapat aku nk habaq mai ni... hehehe cehh mcm rmi lak yg nk tau cte aku ni kan? hahahhahaa mcm gah sgt cte nyee taw..

pada suatu hari....
hahaha byk laa ko aien !
ok fokus. Pertandingan Zapin Johor?
mcmne aku ley join ye? cmni...aku kan kaki fb. xsemena2 aku jumpe group Kembara Zapin PPNJ. hah.....dr stu laa aku join agy Zapin Johor. woooo mne ley lupus kan bakat menari aku ni weyh
sjak aku minat nari hindustan mse kecik2, aku kne kembang kan minat menari aku tuu smpy aku tua! (hahaha bygkanlahh ngupe aku nari mse tua nnt ye!)

aku mula2 mahu join kelas tarian Kembara Zapin PPNJ jeee, xtau lak dorg nk msukkan aku dlm pertandingan. katanyee aku da ade asas, sooo agk senang laaa trus serap msuk pertandingan. hahaha ! rezeki jangan ditolak, aku rembat je ! bak kata org, rezeki depan mata jgn ditolak, jdkan nye sbg pengalaman :) jgn jeles yuewww. hahaha !

(gambar atas) hurmmm gambar yg sederet berbaju merah itulah grup pertandingan aku. SRI IRWARNATARI GROUP. mse tu kami tgh last rehearsal at dewan jubli intan batu pahat. wowowo esok nyee bertanding taw. oh yeay, lupa nk habaq! mase tu kami bertanding 8hb Julai 2012.  wahh da lama kan? skg bru nk update.  


me, the make-up artist of me ! hehehe :)

Kami mempersembahkan Zapin Empat Lipat Johor :)

mak oittt nebes aku time tu hanya Allah je tahu taw. mggeletar lutut aku mse dh nek tepi stage tu. mne tak nyee, org bg kepercayaan pd kita beb, mesti laa takot kann. aku ni bwh stage je nmpk berani, padahal...hahaha ! diam. :p 


dh lama xdpt habuan acamni :p
Cenderahati. ye...kami dpt Saguhati je dlm pertndingan itu. takpelaa, kami dh cbe yg terbaik da.
menang kalah itu adat. tp pengalaman itu lah paling penting skali.
pengalaman yg ngajar kesilapan kita, next year kan ade lagi.
oke laaah, ini lahh pengalaman aku join pertandingan zapin johor.
peace no war :)



No comments:

Post a Comment