Monday, May 14

the May Opening event of Us !

Hutan Lipur Sungai Bantang Rapid Bekok
on 1st May 2012.

May Opening event with my boyfriends forever : Aziz Suki, Izzuddin, Jijie and Haikal Rauf.
My bestfriends since highschool yaww. ilovethem


ini plan last minit kami semua. aku bru rancang nak rehat jeeee kt rumah satu hari tuh. almaklumlahhh off day kan, xkeje. then lepas siap2 basuh baju pagi tuh , xsmpy 1minit nk lelapkan mata, tup2 din call aku:

"hey aien, mne kau? jum bekok babe !"
aku pon gelabah bangun,"hah? skunk ke? sape je ikot? weyhhh aku xmndi agy ni weyhhh, if nak aku ikot, bg aku 10 minit tuk siap!"
din reply,"adoy minah niiiiii, bape jam mahu tggu kau daa, okeoke lincah siap ! if xpon, xyah mndi, trus p bekuk mndi jeee. hahahah! cpt2, ni ajis jijie haikal sume ade. dorg dh siap!"

dlm ati aku, mmg korg kene tggu ah, sape suro last minit ajak aku. hahahha !

mereka. sgt sempoi ngn aku. aku rse sgt selamat apabila sesuatu event tuh din n haikal yg ajak or mereka ade. heheh. xtau nape. hehhee. hurmmm u know what, smpy2 bekok je, hujan lebat plak wehhhhh. then agy satu, FULLHOUSE babe ! terpksa park kat luo je, DAN BERJALAN KAKI naek ke atas. haishhhh !
jijie pon bersuara," weyh korg! naseb baik laaa si aien ni xbyk songeh penat laa pe laaa."
ajis pon ckp,"aien kan lelaki sbnrnye, korg mcm laa xknal die!"
vavi korg ! kunk aku merungut kunk, nk jd ape. bek xyah jd org kannnnn ~

ape2, korg terbaik ! syg korg ah :)


i'll make sure dat am keep smiling always even have to go thru all the pains.
thisismeAIENSAMIAN ! ♥


No comments:

Post a Comment