Friday, March 30

Shah Alam, here i come ! :)

hey guys, sorry lambat update. ni baru free sket.
kelmarin n semalam i pegi shah alam.
n u know whaaaaaat, i ponteng keje. ahaks ! sbb terdesak.
if tidakkk, cnfirm xdpt cuti. alaaa i ponteng pon bkn ape, nk naek unisel shah alam je.
nk p amek surat tamat pengajian coz nk apply uni laenn.
thanks ayen coz pickup aku dr ktm padang jawa then bwk aku ke unisel shah alam.
thanks to aini too coz bg tumpang uma utk dua hari satu malam. hehehe. :)
sorryyy guys coz last minutes gtau, ni pon plan ttbe jeee :P

1st day (27th March 2012)
on 9.30 am, gerak dr batu pahat then smpy ke TBS on 12.30pm.
terpaksa naek bas ke KL coz bas ke shah alam paling awal pon kul 1230pm. ouhh damn.
soo aku nk gerak ke shah alam terpksa nek train dr BTS then ke padang jawa.
terpaksa tukar train kat KL Central if tak mmg aku direct ke rawang. hahaha !
oke, dh sampay padang jawa, ayen pickup. pegi glenmarie then unisel shah alam.
mmg sgt urgent ! naseb baek siap awal tau surat tuh. suka suka. sgt kelam time tuh.
eh lapaaa plak coz xlunch agy, sooo lunchieee hour on 4.30pm. hahhaa !
mamam kat pecel padang jawa with dak2 business: ayen, aini, arip, syafiq, syah, epul n miyn. rinduuu sama mereka, my unisel friends.

2nd day (28th March 2012)
dating with dak2 biotech lak. ahaks !
ni pon kelam time gak. sgt2 kelam. mcm2 terjadi. tp to Firdaus Razali, thumbs up sama lu !
u mmg sgt2 pandai kejar masa tau, respect u gila2 laaa. tp i tetap lapa mse lunch tuuu hehe
kul 1pm, he picked me up at Pangsapuri Baiduri Shah Alam (aini's house).
then rushing to Sunway for meeting ang karoke-ing with his friends at Redbox yawww. *tak sempat lunch*keje gila. n otw, FR tercicir wallet die kat tol, sgt awesome tau. :P
u, jgn clumsy sgt ley? huhuhuuh ~ oke, xkelakar ! tapi i nk gelak :)


♥ with FR friends. errrr, segelintir je i ingat nama mereka : apiz, awi, azim, eddo n errr sumpah xingt. sorry guys. hehehe. i igt apiz n azim je. yg laen baru kenal :P
tapi sumpah mereka sgt awesome ! best2. thanks oke coz sudi dgr i nyanyi yg xberapa sedap hahahahahhaa ! hey korg sporting laaa, sorry if i kekok okiesssss :)

hey korg perasan tak, dlm byk2 gambar, ade je org tuh suka nyelet. hahaha ! nak tahu sape?


hah ! ni budak lorrr, Hafiz Yan. ehh budak agy ke?? hahaha.
takpe, apiz. ko tetap macho kat mne2 gambar oke :)


ini Firdaus Razali (FR)
the best dude ever. cmne kami kenal yekk?
biarlah rahsia. hahahah !
you ! thanks a lot.

1st, layan kerenah i yg gle kat Mango.
2nd, terpksa rushing nk hantar i ke Terminal Bus Shah Alam.
3rd, layan kerenah i kat kedai makan nk dok ade candle light :P
4th, teman i cari tiket bas n juga tmpat tggu bas.
5th, iloveyou, friend

btw, goodbye Shah Alam.
Gonna miss you again ! :)



1 comment:

  1. ko mmg sangat damn sbb dah kat tbs x roger aku pown! rumah aku x smpai 10 min pun tau dr tbs.
    ni apsal gune lagu blog sme dgn aku. dammit! ari 2 ko gune lagu cter twilight, aku gune la lagu ni. ko lak gune lagu ni. sisterhood btol laaaa kan

    ReplyDelete