Monday, January 2

the new ME :)


ehem ehem ! assalamualaikummmm.
ek ehhh korg rindu aku tak ??
mcm xcaya jeee kann aku senyap begitu lama.
hahahahhaha aien samian sudah tiada masa mcm dulu sudah !
busy busy busy ! almaklumlaa businesswoman lak.
ehh businessgirl laaaa.
btw, i miss my blog a lot ! do you miss me my baby ~~

fyi, byk sgt yg telah aku lalui sepanjang peninggalan aku dlm blogger.
byk juga moments yg akan aku update sejenak.
aku senyum, aku ketawa, aku bergurau senda, berjenaka bagai.
sebenarnye sume tuh fake belaka.
im not okey. aku penat, aku sakit, aku sedey, aku ~~~
aien samian, seorg yg tabah bak kata mereka.
kenapa aku mampu tempuh semua ni ?
sebab aku masih ade fikiran yg waras dan aku masih ade family.
fikiran aku, sudah dewasa bak kata MZA.
family, mereka umpama pelangi dlam idup aku selepas hujan.
pegangan idup aku " Always sunshine after rain " , itu lah kekuatan aku.
menangis, melegakan hati, melegakan otak.
ketawa, senaman mulut, menceriakan muka :)
berjimba, bukan clubbing agy, karoke itu MUST thing.
ingat Allah, pelindung aku setiap masa, setiap detik dan setiap saat.

22 November 2011
tarikh ini tidak aku aku lupa sampai bila2.
sepanjang november aku cuba selamatkan beliau.
tetapi aku tak terdaya. aku menangis dan menangis lagi.
sbb beliau telah byk ngajar aku. aku terima saja ape beliau ckp sal aku.
sbb aku tahu beliau sygkan anak2 beliau.
aku cuba jadi bohsia jalanan ? tidak, itu bukan aien samian.
aku liar? nope. aku social ? sedikit sahaja. xlebey.
aku ada hati. beliau mrh2 aku tengking2 aku, aku tetap nk jaga beliau.
Samian bin Abdul Rahim, itulah beliau.
Abah, i miss your voice, i miss your angry face, i miss your everything.
and i miss you alot !



Love ,
Aien Samian
A strong girl with a smile :)




No comments:

Post a Comment