Wednesday, October 19

❤ Convocation Day ❤



CONGRATULATION AIEN SAMIAN !

16th October 2011
Graduate of Diploma in Accountancy
Universiti Selangor Bestari Jaya
Jul 2008- Mar 2011






my siblings : thanks both
iloveyouuuuu. susahkan korg aje.
nak2 agy kakak aku, Akma Samian. die paling byk tlog aku untuk konvo aku ni
dia laa yg settlekan finance aku (gune wet aku eh), amekkan jubah aku sume bagai.
macehhhhhh byk2 ! :)



Puan Rohana bt Ismail, my beloved mum.
thanks mum for dat flower ! i love it so damn much !
(naseb bukan bunge betul tau, nnt aku sensitif ! auchummm ! )
beliau paling byk bertungkus lumus untuk pelajaran aku.
this is a special gift for you mom ! iloveyouuuuu :)



hurmmmm time ni, my dad xdpt tgk aku konvo even die ikot.
die xlarat nk kuo sesak2. my dad kan sakit, so die rest dlm keta je :(
btw, thanks to u too dad ! coz giving me an education since i walked in school.
iloveyouuu tooo dad ! Moga abah cepat sembuh ehh.
angah susah hati sgt2 ble abah byk diam jee baru2 ni.
btw, this is a special gift for you too dad ! proud to be ur daughter <3




i'm done, how about you my friends ?
insyallah i will look forward to my next scroll next year !
i will. i already promise to myself.
Aminnnnn ~

btw, thanks all !



2 comments:

  1. ain : congrats to u :) Alhamdulillah we have walk thru all this way together. kenangan DIA tak akan lupa. imy :) XOXO

    ReplyDelete
  2. Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

    Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete