Tuesday, September 6

berjoli Ramadhan di MELAKA bersama kekasih

mcm dh lma xupdate blog kan kan. almaklum laa ble dh keje ni mmg dh xckup mase nk update2 ni. dulu laen laaa wa student kannn. mcm2 aku kne uruskan psl celcom. dulu just staff je boleh laa aku lenggang2. now, haisssh ! byk prob ! skunk ni ponn aku ade wat CELCOM program kat UTHM. agy laa mse singkat kannn.

ni hah, post yg lama bersarang dlm kepala otak aku.
MELAKA :)





Date/ Day : 27 August 2011 (Saturday)
Time : 11.00am till 11.30pm

Venue : Dataran Pahlawan, Mahkota Parade & Bazaar Muar

Persons : ME, Fahim, Din, Haykal, Jijie, Epy, Apiz n Emy.






Plan pegi shopping raya kat melaka dh lma da ktorg plan. sebelum PUASA agy.
hehehe semangat kan kamii ? hahah ! kawan punya pasal kann.
korg mesti perasan kan kwn2 aku sume nyee LELAKI. ye ! aku lebey selesa kwn ngn boys.
kau nyampah tgk ?? KAU ! ley pegi mati. abes cte.

10.00 AM : aku siap2 n fahim, din n haykal dah jemput aku kat depan uma ngn wira hitam
11.00 AM : tggu epy mandi sampay kul 11.00AM. cett ! konon nk gerak kul 11.00AM.
12.00 PM : cett ! jijie, apiz n emy baru laaa nak smpy dpn uma epy. grrrr ! bek aku bgun lambat!
12.30 PM : baru laaa gerak ke MELAKA ikot tangkak.
1.30 PM : smpy Mahkota Parade. (lambat smpy coz depa ad singgah petronas stgh jam, pdhal leyh jee smpy Melaka dr Batu Pahat SETENGAH JAM kowt ~~~~ deym ! )




2.00 PM : start seshopping kat Mahkota Parade & Dataran Pahlawan. Padini Concept Store, Brands Outlet, Nichii, Roxy and MNG yawwww. hurmm paling byk kuo belanja OFCOZ laaa aku ! almaklum laaa aku sorg jee bunga kannnn ~~~ :P
6.00 PM : bru abes shopping. plan mencari tempat berbuka. mula2 nk pegi medan ikan bakar n seafood, skali full laaaa ! then plan ke Murtabak Singapore kat Muar. hurmm aku lak terasa nk mkn yong tau foo n tomyam campur. DEMI AKU, dorg pegi cari tempat yg terdekat ade sume tuh. hehehhehee ! best2 dijaga oleh rmi lelaki ni. (ngengada ko ehh aien!) naseb jumpe, kat sebelah sekolah menengah sains muar aje ! depan ade bazaaar. alhamdulillah sume aku nak, dpt jumpe ! :) best2.
8.30 PM : gerak balek batu pahat. (ade satu insiden yg leyh wat aku terkejut kat benteng mse ni. shhhhhh xleyh cte di sini. hah! korg pk laen. babap kunk ~ tapi thanks emy ♥ )
10.30 PM : amek akak aku kat bustand dulu. die baru smpy dr Shah Alam nk blek raya. then mcm bese lepak kat burger arab yawwww :)
11.30 PM : HOME.












ilovethem !!!! <3



Aku, Aien Samian.
sekuntum bunga sahaja dlm geng lepak ni.
mereka sentiasa roger aku ble dorg mau lepak2 or hangout.
dr dulu agy. smpy ade yg xsuka ngn dorg. pedulik ape aku!
ko xsuka, ko punye psl, ko sape ?? suami aku ke ???
nowww aku bebas, ko bukan lagy bersama aku.

i smile ! tgk laa pic sebelah.
ilovemyfriends more !












With Love,
Noor Ain Samian





No comments:

Post a Comment