Thursday, August 25

ATTENTION ! perangai perempuan yg LELAKI xberapa suka !


ini lebih kepada point lelaki yang used to be the special one. kawan biasa tolak jauh2.

  • ego. tak reti nak tunjukkan sifat kasih sayang terhadap lelaki terbabit.
  • high maintainance. melainkan lelaki tersebut seorang yang kaya raya atau bekerja gaji besar atau born in a rich family
  • boyish. kasar yang amat sangat. perempuan seharusnya seorang yang lembut, even not 100% lembut but atleast 50%.
  • kuat mencarut. omg yang ni mmg lelaki totally tak suka.
  • kaki kikis. oh ya ini untuk perempuan yang hendak dibuat gf. mereka tidak suka perempuan kaki kikis. bini kaki kikis takpe rasanya.
  • lack self-confidence. its like, 'hey kita nak makan kat mana? 'emm ntah. i ikut u'. 'kita nak pegi mana?' 'mana2. i ikut u'. 'yang mana lagi lawa, baju ni ke yang ni?' 'i pun taktau. u rasa mana lawa?'. tettt. semuanya, I IKUT YOU. YOU JE AH DECIDE.
  • perempuan yang jenis tak reti manja. err? i mean nk dibuat gf. tak manja & tak mengada2 dgn bf. kau tak rasa cam cacat ke?
  • banyak songeh sgt. mula2 nak pergi makan mcD. sampai kat mcD tiba2 taknak, nak makan A & W. lepastu dah smpai A & W nampak bear besar tu, terus takut. nak makan kat mapley pulak dah. bila dah smpai dekat mapley, takde selera tgk meja buruk kerusi buruk. last2 suruh hantar balik, tade mood. wtf? sebab makan pun boleh jadi moody. mmg saje cari gadoh -__-
  • tak reti nak text msj dulu, tak reti nak tegur dulu, tak reti nak call dulu. semua nak tggu lelaki jugak. mereka rasa seperti, 'helo? kau ni suka kat aku ke tak?'
  • ada kawan lelaki yang rapat. i means BEST FRIEND. aku rasa most lelaki tak suka mcm ni. keluar sama-sama, cerita masalah sama-sama. kira byk spend time la. sebab mereka rasa, 'lelaki & perempuan tak boleh berkwn baik, nnt ada perasaan lain timbul'. eh yeke? aku rasa boleh je, more fun adalah.
  • tak reti bergaul LANGSUNG dgn kawan2 dia. bila dgn kawan2 dia, jadi batu. lepastu tarik muncuk lapanbelasratus.
  • kuat memaksa. tak boleh itu ini. tak boleh spend time dgn kawan lama2. tak boleh makan megie. tak boleh smoke. tak boleh keluar malam. tak boleh buat keputusan tanpa persetujuan perempuan tu. tak BOLEH SEMUA TAK BOLEH. you should give boys some space.
  • tak boleh overcome masa lalu. sikit2 teringat benda2 perit yang dah lama berlalu. leceh betul.
  • perempuan pandai. ok ini fakta, rasanya. sebab lelaki akan rasa tercabar bila awek dia pandai sgt, belajar overseas. sedang mereka cuma belajar di kolej. mereka berasa diri terlalu kecil. muaha. tapi lelaki yang pandai pulak, suka perempuan yg pandai. ok faham situasi?
  • nak berkepit 24 jam. but ini depends on lelaki tu la. most lelaki, tak suka berkepit sgt. sebab mereka ada kawan. lelaki adalah normal kalau byk spend time dgn kawan. tetapi adalah tidak normal kalau duduk rumah macam otaku (otaku ialah org yg duduk rumah tk reti keluar, LANGSUNG)

:: okey ! yg kaler2 tuh aku ngaku ITULAH AKU ! taraaa ~ ahaks !
-.-'





No comments:

Post a Comment