Monday, July 25

Malaysia XI vs Liverpool FC


hurmm lamanyeee xupdate blog rasanyeee laaa. smlm nye post tuh ponn sempat post gitu2 jeee. byk cte nk kongsi actually ni ! tapi tuh laaa ble dh tiap2 mlm asek wat overtime jee, cmni laa jdnyee, sume keje xmenjadi. balekk umah confirm terus tido an. huhuhuuhu. oke laa, aku nk cte pe yg dh berlaku sepanjang ketiadaan aku untuk update blog ni hah...sudi2 laa baca ehh.




Date/ Day : 16th July 2011 (Saturday)
Vanue: Stadium National Bukit Jalil


Malaysia XI vs Liverpool FC.


yeay ! saya peminat LFC, dan saya jugak peminat Malaysia. sooo agak2 korg aku sokong mana?? hahahahhaa ! aku pening2.soo dua2 aku sokong. berbaju LFC Asia Tour 2011 dan bendera malaysia di tangan. hekhekhek. ehem2, actually aku ad bwk selempang Malaysia oke! tapi aku bg ayen pinjam. bokkk je, amek brg aku. pukpuk kunk ~ hahha !




hurmm actually plan nak pegi ngn MZA, tp MZA xdpt p coz die niaga lorr.
soo ticket die aku bg kat ayen then tambah agy satu ticket untuk syiroo. naseb ade tix agy weyh. if takk confirm majukk si kurus itu. hehehe. comey ! mana taknyee eden kan ajak bf die tgkk bola. hukhukhuk. sedeyy jee time ni MZA xdpt nk join. jealous tgk dorg pegi sme2 berbaju sedondon. hekhek :) *MZA bukan penyokong LFC actually*



kami sume beli ticket category C only iaitu yellow gate punyeee RM58 only. almaklum laaa ni jeee yg kami mampu. hehehe. oke, kali ni kami ade seat oke. seat kami sgt terbaekk coz dapat tgk dekat2 kali. kat bahagian bawah n belakang jaring gol LFC aje. soo leyh nampak safee sali memberikan 2 gol berturut2. silalaaah jealous !! hurmmm masalah seat aku satu jeee.

taraaa ! ni laa masalah aku!



encik (smbil wat mulut muncung mcm hantu KARAK), xde besa agy ke rambut tuh??? grrrrrrrrr.

btw, cool yawww Malaysia !
even kalah di tgn LFC 3-6,
Malaysia tetap di hati !

LFC, You'll Never Walk Alone babbyyyy !!!!



video



video



kau ade???? soo jgn byk cakap.
ni laaah LIFE aku !




No comments:

Post a Comment