Sunday, May 22

special punye ahh !


just for youuu my dear.
byk gle statement fake.
saya byk merujuk atas dasar bukti.
sms2 anda yg ade dlm hp die.
inbox anda di fb die.
chit chat anda kat fb die.
sume nyeee sye tau dr A smpy Z.
xtau laaa anda yg fake ke atau bukti yg fake.
then sye dpt tau yg mbe baekk awk pon ade bg peringatan kat awk an tentang die. tp sama gakk awk xdgr. haisshhh!
sooo jgn lah slhkan mane2 pihak ehhh :)

DIA NGAKU TAK PERNAH SAY SORRY KAT AWAK PON. DIE TERUS SENYAP TBE2 ADELAAA an an an ?
sooooooooo, xslh sye yg mulakan sorry tuh utk die. hahahaha. ciannye !

sape yg stalk blog sape dulu ntah. ade laa org tuh siap tinggalkan link kat shoutbox sye. anda agy BAIK drpd die tauuu. cozz sye click jek link tuh, owhh awk rupanye. then WAHHH siap ade pic die agy kat ctu. apa maksud anda di situ? nak wat saya marah? hahaha sorry lerr xdpt nk jack. saya bukan mcm anda cepat terasa. hurmmm awak pandai mengira takk ehhh ? pantun awak tuh 11 kerat laaaa. tee hee ! malu jek tau :P

p/s: die tau sume ni ehhh. PEACE NO WAR.
btw one thing, post entry saya yg awal2 tuh sbnrnyee bkn untuk awak pon. bkn awak sorg jek tutup lingkup n bakal cikguuu. harap maklum yekk. taraaaa ! hehehe :) yg 2nd tuh barulah untuk awak coz kwn sye ad gtau sye yg awk ad tulis satu entry ttg ayat terasa awk MAYBE untuk saya. then sye bukak laa link yg mbe saya bg, WAAHHHH ! thumbs up wooo ~

FULL STOP. byk agy keje aku laa drpd nk stalk blog kau. THANKS yaww coz rajin gle stalk blog saya dr dulu agy smpy kini ehhh. xsgka saya tauuu. i like ! saya appreciate sgt2 wakk. awak nk trofi?? nnt sye post kat kedah ehhh :P ---------> clear laaah, malas daaaa nk membalas2 ngn org mcm tuh yg bajet BAIK. (bak kata bf saya laaah wee~), mcm budak kecik ajek gaduh2 psl lelaki hahaha (bak kata mbe sye laah :P)

----THE END-----

No comments:

Post a Comment