Tuesday, May 10

Selamat Pengantin Baru COUSIN ! :)



MAISARAH & EZMAN
Friday, 6 MAY 2011


kak sara ni cousin aku belah ibu aku. krenye die ni anak kepada uncle aku yakni adek ibu aku. dulu mse jumpe ktorg kecik agy. ingat gitu2 ajek. mse kecik an mne byk nak ingat. ktorg mmg ssh nak jumpe dh skunk ni lepas masing2 dh besar. masing2 dah de tggjwb daa. sooo rapat2 pon dr facebook jek. sorry ehh kak sara. kata ibu n makcik2 aku, kak sara ni ade byk persamaan minat ngn aku. die penari aku pon penari. bdn sama size jek kecik ajek. huhuh ntah laa, aku xtau. lum penah jumpe depan2 ble dh meniti dewasa ni. serius, aku lama xjumpe cousin2 aku yg stay kat kelantan. yg laen dah jumpe sgt daaa. sooo aku iye kan jek ape yg mereka katakan. maksu ade kata mata kak sara n aku sama. yeke? kata ibu lak hidung kak sara sama ngn hidung aku. yeke? entah laaa, dh jumpe depan2 nnt baru lah aku menilai sendiri ehhh. hehehe. bkn pe, aritu majlis nikah n persandingan kak sara aku xdpt ikot coz usop sekolah. aku kne jaga makan minum die kat umah. ibu n abah jek pergi kelantan aritu. hurmmm kak sara ni sebaya along, baru umur 23thun. daa kawen. Alhamdulillah. hubungan direstui family. alahai bestnyeeee. ble ehh turn aku?? hahahah gatal kau ehh aien. heheheh.aku da jumpe family ulin, ulin dh jumpe family aku. msing2 da kenal. sooo :P



btw, CONGRATS KAK SARA & ABG EZMAN :)

SELAMAT PENGANTIN BARU
♥ ♥ ♥



3 comments:

  1. so... kawen la pe lagi hhehe

    ReplyDelete
  2. hahahahaha. kau ingat kawen tuh mcm jual bajuu kaa??? haisssh lama agy dehhh! kalo aku kawen, aku nak kau jd pengapit aku. oke dokkk?

    ReplyDelete
  3. boleh kena booking awal2 laaa hahah

    ReplyDelete