Sunday, May 29

salah faham


dgn bangganyeee ini dituju khas UNTUK SAYA ! maceh macehh sayaaaang :)



"boleh tak jgn nak cepat terasa benda yg BUKAN tuju tuk kauu yee pompuan. MASALAH btul laaaa manusia tuh. xfaham eden. haissshhh naseb kau laa labu ! "

ah haaa !
awak, awak sekalian terasa ehh ngn entry kte ni hah an ??? kalo anda xbuat silap, nape perlu terasa? dh tau tak buat, nape perlu balas an an ??? CREDIT TO LYNDA coz bgtau sume ni. kalo awk xbgtau pon, xberminat pon saya nak bukak blog mereka. ulang sekali agy TAK BERMINAT! YANG PENTING ANDA ade copy yg minah tuh NGAKU die ade stalk blog saya secara PRIVATE yg pasal SAYA MENARI2 tuh an. GOTCHA! thanks fren :)


PEACE NO WAR




pssst ! saya rasa MEREKA yg ade mslh ngn saya tau. TAK PASAL2 jek nak terasa. noted !


11 comments:

  1. lorhh sebab kn kembar aku sowang tu pe ke hei yg gadis2 lak berperang.. nk berperang pun ngan kembar ak 2 la weii.. xyah la siap nk entry ringks cm budak2 siap bawak geng bagai.. dah besar an dah hbs skola an... da pndai pkr an.. lu pkr lah sndri.. asalamualaikum..

    ReplyDelete
  2. tak faham aku nape laa MEREKA nk terasa sgt ngn entri aku tuh hah, lantakk p aku laa nk tulis pe, tak buat silap, asal nk terasa en en ? pandai putar belit sial deme tuh.mulut aku mmg lancang. AKU BKN HIPOKRIT (anda mesti kenal ayat ni an stalker? org yg terasa jek yg akan reply entry mcmtuh. HOBI aku mmg suka wat org terasa weyhh :P

    ReplyDelete
  3. hahaha ak pun tgh terasa nie weii.. sbb ak pn stalker ko.. ak stalk pn xda la nk smpai post entry bagai.. rilek.. cool bebe.. ko rilek jela aien.. nk rebut kembar ak ameklaaa.. ak sbgai adik menyokong pe je kembar ak 2...

    ReplyDelete
  4. sorry laa sayang. kau member aku. ATLEAST KAU TAK STALK AKU SECARA PRIVATE WEYHH. drpd org tuh an stalk blog aku, tp xmoo ngaku stalk blog aku. if xstalk cmne leyh tauuu pasal aku burukkan encik bf aku an an ??? (hey encik bf tersyg, sye suka buruk2 kan awak. awak tau an??? saya rse dorg ckp psl awk laa psl talam 12 muka tuhhh. hahaha ) mslah tul laaaa pompuan cmtuh. die yg putar belit, ckp aku. Allah Maha Mengetahui. wahai linda di mana anda, tolong cepat keluar kan taring mereka.

    ReplyDelete
  5. pepe pun pangai macam budak2...
    kalo dah matang xda nak cari gado tak tentu pasal..bak kate sedara aku bia muka atau pangai budak2 asalkan pemikiran matang.

    ReplyDelete
  6. yayang niey aku linda.aku takmau letak link kat sini,nanti confem diorang pun nak stalk blog aku plak karang en.heeee ala yayang rileks la.aku tahu kwn dia tu marahkan encik bf kau en coz patah balik kat kau then kau terima.ala setakat couple 5hari jek pun mau kasi kecoh.sape suro terima.karang aku tunjukkan msg dia kat phone encik bf kau tu karang baru tahu."bodonye saya~" memang bodo pun.

    ReplyDelete
  7. qila : thanks syg. tul2, harap muka cantek tapi sme jek dua kali lima. hahaha

    linda : xpe2, bgus cara ko tuh weyh. aq kalo bleh nk settlekan sume ni weyh. ko pon tau an an? aq tau ni pon drpd ko lahhh yunk. tp mereka tuh makin melampau la. melampau2 terasa nyeee. tp takpe, mereka bikin aku famous nnt n dpt riban2 folowers an an ? hahaha. thanks dude :)

    ReplyDelete
  8. msti blog ak kena stalk pasnie.. blog sye xda kaitan ngan pergaduhan.. sye suka berkawan xske bermusuh ye.. hrp maklum... jgn maraaa

    ReplyDelete
  9. qila: thumbs up babe ! peace no war.

    ReplyDelete
  10. sabar la aien.aku always ade sama kau.don worry.aku kenal kau.aku bgtahu ni pun sebab mereka tu perasan!biar tak cantik tapi jangan cepat terasa dan kuat perasan diri tu cantik en.go baby go!i love u.

    ReplyDelete
  11. linda: iloveyouuuuuu muaxxxhhhh2 ! ♥

    ReplyDelete