Wednesday, March 2

MUET Workshop 2011


MUET Workshop 2011
Date/Day : 26th February 2011 (Saturday)
Venue : UNISEL Main Hall
Time : 8.15am - 5.00pm


April nt dh start exam muet da. aku kena abeskan sem ni gak coz aku nak apply upu. pilihan aku ofcoz dr dulu UKM, UUM & UITM. UNISEL last choice aku if terpaksa. tp abah aku suro apply ipta gak coz agy murah. yelaaa condition abah aku skunk kan tak berapa baik. soo aku kne jd anak yg baik. insyallah aku akan smbung bulan 7 tahun ni gak. TAPI if xde rezeki agy dr segi kewangan, aku terpaksa tunda study lepas konvo. convocation aku november ni. pejam celik pejam celik, dh 3 tahun eh aku study. huhuu. MUET, aritu aku pegi same2 ngn kwn2 aku yg dh abes study da, SYIRO & AINI. my gugurls always be ! hehehehe. dpt gak jumpe dorg balek. hehehe. rinduuu wooo. nak2 agy syiro (tudung putih). lme xtgk telatah die tau. comey jek die an ? huhuhu. bf die pon comey, ayen. (hurmmm jgn nak perasan sgt eh ayen! -kalo die bace laa hehehe). aku rse workshop tuh sgt2 berbaloi, xrugi aku berjam2 duk dlm dewan tuh. byk ilmu yg aku dpt. DAN JUGA aku dpt tau kelemahan aku sendiri apabila aku dipanggil wat demo untuk paper speaking. thanks laaa ! senyum lebar jek aku lepas abes workshop tuh. n korg, ade juga cte yg best mse tuh. teeeeet ! ade laaa, biarlah rahsia ! sbuuuuk jek nk tau eh. rahsia kerajaan. org2 tertentu jek tau. kan syiro kan aini ? :P



2 comments:

  1. yg penting ak nk tau... HAHHA

    ReplyDelete
  2. hehehe. yeay ! you have to know babyy ! dun worry ~

    ReplyDelete