Monday, March 14

elmo + our names = pixels yawww ♥


yeay ! elmo elmo elmo
akhirnyee dapat gak aku rantai elmo ni.
even hanye laa rantai pixels, tp aku sgt suka ! heeee.
xpelaaa, yg penting ade elmo di dadaku nnt eh.
hahahahah !

aku order dh lme da.
ni pon dak umah aku, ayin yg orderkan.
hantar ke rumah die, then td bru aku dpt.
hehehehehe saya suka saya suka.
tgk laaa muka elmo tuh, betapa suka nye ble die senyum :)
korg suka tak?
korg pon nak gakkk ?
betul ???
meh2 order meh. nnt aku tlong orderkan eh.
order byk2, dpt murahhh woo.





utk permulaaan, aku order ni jek dulu.
aku order keychain name akak aku (akma) & ofcoz nama aku (aien) dan elmo necklace.
sgt nice babe. mauu order, comment jek at sni eh. nnt aien orderkan :)

KEYCHAIN: 1 huruf RM1

NECKLACE : RM15


8 comments:

  1. selain rntai elmo , tade rntai cookie monster ke?

    ReplyDelete
  2. hurmm ade yunk~~
    request pape jek,kami leyh buatkan :)

    ReplyDelete
  3. nakkkk! domo ad???:D

    ReplyDelete
  4. domo pon ade yang ~~~
    order laa banyak2 share2 ngn kwn2, dpt murah.

    ReplyDelete
  5. mcm mane nk order???de web yg leh tgk brang2 yg leh order????:)

    ReplyDelete
  6. lau campur dengan postage sekali ke rm415 tu?

    ReplyDelete
  7. nak order mcm mne? memang teringin nak necklace tu.. termasuk postage berape?

    ReplyDelete