Sunday, January 2

ceritera 2010 : aku bahagia !


byk sgt kenangan aku dlm 2010 ni. sorry laa lambat update. aku nk sgt kongsi ngn awak awak & awak sume ttg sye dlm 2010. meh sni dok rapat2 usha :)

semester January 2010









  • sblum buka sem january, aku tlog ibu aku jual nasi lemak kat batu pahat.
  • Kanching templer park with amar, zul, afifi, aqmal & my cousins : nadd & yeyen. :P
  • hangout with mawar 5 & my lovely cousin, nadd at times square; watching ADNAN SEMPIT. tepat jam 12, 15 January 2010 : masing2 wished birthday kat aku. sumpah rindu kenangan tuh !
  • lepak cangkir ramai2 ngn my sis, nadd & mawar 5. lama xp cngkir makan kan ? :(
  • 25 January : my daddy's birthday ! loveyouuu dad
  • dapat birthday card dr liverpool ! thanks maksu. loveyouuuu muaaaah3x !
  • got 1st chocolate from him. oh damn ! really miss him a lot ! :(
  • dapat hp SE W508 drpd die. hahaha ! my ex oke.
  • 1st convoy with mawar 5 & my only love : shah alam, subang & meru
  • journey to mount ledang with SISPA . awesome yaww !
  • menjadi emcee untuk A Night of Mystery 2010 PKKU : Red Masquerade.
  • Tragedi 18 - 28 March 2010 : aku demam panas & dimasukkan wad Hospital Sg Buloh. mase ni die laa yg byk tolong aku. aku rse terkilan sgt ngn pe yg dh aku wat kat die weyh. sumpah aku nyesal. aku rinduuu kan die weyh !!!!! :'(
  • dapat kawan baru ! hehehe. dorg tersgt laaa best : syed, hasan, usen, ibal. rinduu sgt2 kat abg2 aku ni. dorg dh smbung degree da.
  • PKKU Malam Aspirasi Seni 2010 : again aku jd emcee kat majlis tuh. tp byk benda yg berlaku dlm majlis tuh. im so sorry kwn2. sye sdr kesilapan sye :)
  • hey aku penah wat double dates kat sunway. me with ulin, ara with zuh. bahagia jek mse ni. tp sume tuh tggl kngan jek. aku byk wat silap kat dorg2 sume. ye, aku ngaku silap aku. sorry sayang :'( tp xpe, aku suka sgt time ni, ulin bjaya abeskan sayur dlm burger mcd die. hehehe. die xmkn sayur laaaa. aku cuba, bukan memaksa die oke. rinduu kngan die xmoo sayur :'(
  • dia club wat 1st event kat unisel. 1st BBQ Nite 2010. best sgt2. dorg sume sgt sempoi. tp sume dah smbung degree. ade yg dh bertunang. aku ni jek sorg2 dh skunk ni :)
  • DIA club & AMC went to PLKN KEM SEGARI, PERAK. great experience at PLKN
  • BBQ at taman ilmu with my seniors. superb ever !
  • 2nd Convoy with mawar 5 at Sg Kalumpang. men shampoo2 rmbut dorg. yg penting kenangan shampoo rmbut ulin, jnggut ulin, bulu kaki ulin. wee~ rinduu die laaaaa !
  • Happy Mother's Day, ibu. me & my sis bought some cupcakes for my mom. loveyouuu mom ! thanks 4 being an awesome mom
  • 3rd convoy with mawar 5 : Woods Resort at Ulu Yam

semester June 2010

  • watching final FIFA World Cup 2010 : Spain Vs. Netherlands; at i-city with lantoww & ofcoz mylove. thanks b coz brought me together! muaaah3x !
  • byk bergaduh ngn die smpy penah clash. tp kami berbaik semula selepas 3 hari Festival Kelab & Persatuan UNISEL berlangsung. ye, aku sygkan die agy !
  • Abah start sakit time ni. hurmmm gila risau aku time ni. even skunk ni abah xberapa sihat agy, tp die mampu mkn, berjalan & buat keje agy. alhamdulillah syukur :)
  • aku menyertai Longest Dance Marathon 2010 at Convofest MMU, Cyberjaya. Malaysia Guiness Book of Records loved it yaww !
  • akhirnye dapat gak aku bg die COUPLE WATCH. hehehe. smpy skunk aku pakai agy jam tuh even dh break ngn die. coz aku sygkan die agy. hopefully die pon pki laa agy jam tuh.
  • DIA Club went to Malaysian Institute of Accountants (MIA) Trip.
  • McD-ing with my ONLY lover, trying GCB together. sharing is loving. yeay ! i love him :)
  • Ramadham Merdeka outings with my sis, nadd, & 24 others lantoww friends. Harmoni Restaurant at bj & Curve with my love too.
  • 2nd Chocolate from my love ! syg die sgt2. time ni aku majuk, tuh yg die bg choc. hehe :P
  • Raya outings with my love & lantoww. awesome ! tp time ni aku demam. xlarat. tekak aku berdarah. blek tuh au muntah2 kuo darah. yuckkksss !
  • the best moment with lantoww: Teluk Batik Trip. great & awesome ! gaduh gak ngn die time ni. siap men majuk2 agy. hey, kan best dpt undurkan mase blek. haissssh ~
  • DIA Club wat event agy. wee~ aku sbg Biro Makanan jek. malas nk wat keje actually. hahaha. Business Taxation Workshop 2010
  • hurmmm time ni jugak laa aku kebutuhan duit. ulin byk tolong aku time ni. die blnje aku makan. aku plak degil xmoo mkn gune duit die. hurmm kami mkn kongsi tau. sedeyy jek aku rse time tuh. tp aku bahagia ngn die. bahagia sgt2 time tuh. b ~~~ :'(
  • hangout at Jalan Ampang, Bukit Ampang, Malis & Dataran Merdeka. lantoww smbut birthday syiro & acap & ulin. hurmm benda ni more to birthday syiro actually. plan tuk ulin xmenjadi coz ntah laa. adelaa sbb nye. terbyg mse aku ngn die kat dataran merdeka :(
  • midvalley-ing with my ONLY lover! kami nek moto ke KTM sg buloh, then nek train ke midvalley. sgt best time ni even masing2 ade RM40 cmtuh kowt. hehehe. thanks b coz tunaikan permintaan org nk nek KTM ngn kamoo.
  • having pizza cheesy 6 extreme with my family during my only bro's birthday :D
  • wishing my lover's birthday. HBB ulin. i still love you no matter what !
semester November 2010



  • aku & ulin sama2 dapat pointer yg sgt terbaeeek ! pointer & CGPA kami naek same2. sukasuka :)
  • ulin dpt sume yg die hajati. lame tau die tggu. aku tumpang gembira kat die coz die akhirnye dapat gak kereta sendiri & handphone canggih. hehehe. aku nmpk kegembiraan kat muka die mse tuh. perubahan cara pemakaian die jugak aku suka. gud job b. teruskan usaha anda oke. aku sokong die dlm diam jek yg aku mmpu :')
  • Malaysia Guniess Book of Record event again : Tourism Carnival 1 Malaysia. tari menari oke. sgt2 best ! tp time ni aku bergaduh ngn die agy. ntah laa time ni aku suka pk bukan2. sume puncanye silap aku sendiri. :(
  • unplanned destinations with my sweet housemates at curve & IKEA! shopping time ! hehehe. time ni pon aku gaduh ngn die agy. nmpak sgt aku & die di ambang nak putus kan ? hurmmm. :(
  • 17 December 2010 : happy 1st annyversary b ! hurmmmmm :'( (BREAK OFF)
  • celebrating my housemate, ain's birthday & jogging with them around unisel. thanks kawan-kawan. syg u'ols always laaa !
  • jalan-jalan kuala selangor with my lovely housemates. usha incik monyet & tgk wyg AKU MASIH DARA. hehehe.
  • tgk bola kat PULAPOL with my cousin, nadd : PDRM Vs. Sime Darby. then mlm hangout at red chair DANAU with nadd & aiman; met up with loloi & pijie. tersenyum aku :)
  • watching 1st final AFF Suzuki Cup 2010 at Stadium Nasional Bukit Jalil with nadd, aiman, my sis & ujjah. great job Malaysia ! loveyou laa
  • celebrating NEW YEAR with my housemates at Kesas & Wet World Shah Alam. HAPPY NEW YEAR dudes ! :)

:: btw, THE BEST THING ABOUT ME in 2010 was :



i LOVE him damn !
setahun saja. cukup bg aku. aku happy sgt2 ngn die.
die byk membantu aku dlm segala hal.
aku sgt2 menghargai sume tuh, tp aku lak punca yg merosakkan segala2 nye.
maafkan org, b. i still love youuu :'(






No comments:

Post a Comment