Wednesday, December 29

wtf


hurmmm kehidupan aku makin xtentu arah dah skunk ni. pe dah jadi ngn aku ni ?? hanya sebab kan sorg lelaki jek weyh ko nak down cmni aien..? mne tak nye, SUME TU SILAP AKU SENDIRI ! perghhh, ni 1st time aku wat cmni kat bf aku & now ade lah ex bf aku. oh god !!!! pegi mati laa kau aien agy bgus ! hurmmm aku cuba busy kan diri aku. yess, aku cube ! aku xfhm laa perasaan aku cmne skunk ni. aku syg die agy ke benci skunk ni ?? nope, aku xsygkan die da. oh tak, aku xbencikan die ! weyh, wtf ! oke2, aku cuba agy nak lupakan mslh ni oke.

Rabu : pagi kelas, ptg p jumpe lecturer & admin. malam training menari tarian arab. event dh dekat. soo aien, jgn nak gelabah sgt oke. xdpt tgk bolaaaa. huh !

Khamis : nak bngun lambat ! ptg xtau nak watpe, nak jogging sorg2 ke nk berkayak sorg2 agy ? issssh ! ko dh gle aien. syiaaal la sume ni ! mlm meeting SISPA & training menari agy.

Jumaat : baleek !

please wake up laa aien ! ko ni nape hah ! bangang nak mampus ! fuck laa weyh ko ni. :'(

No comments:

Post a Comment