Thursday, December 23

usha incik monyet kat kuala selangor :)


copp2, ni bukan monyek nye oke. hahaha !
my superb great housemates : shu & ayin. thanks kawan2.
sye sgt2 lah happy aritu. satu hari berjalan~~
mula-mula pegi byr bil broadband kat ijok, then lapaa pulak, p laa mkn ikan & ayam bakar kat bagan restaurant kat bukit melawati. waaah ! sumpah itu 1st time aku. wee~
sedaaap woo cecah ngn air asam + sambal belacan. sehingga menjilat jari woo !




dh lma xmkn aiskrim kon. last mkn ngn ulin :'( tuh pon kat teluk batik.
akhirnye dpt mkn agy weyh. hehehe. gle best !
amek plak pic kat meriam hahaha




nilah suasana kat taman monyet kuala selangor tuh.
hahaha. sumpah aku lari weyh ble monyet2 tuh jumpe nk dekat2 ngn aku.
tp aku laa yg amek gambar2 ni. housemate aku xbrani langsungs. huhuh
monyet2 kat stu kbykkan nye vegetarian yek. hahaha. yelaa dorg kat stu mkn kacang panjang jek. patut kulit dorg cantek an an an ? hahaha !

ini laah die incik2 monyet tuh !

jangan pegang-pegang, duduk renggang-renggang!
hahaha, mne satu jantan & betina yek ?
ntah2 dua jantan. wahahahaa.


dan mlm tuh plak ktorg p tgk wayang kat KUALA SELANGOR. KUALA SELANGOR oke ! hahaha. xcaya ?? ye, ks skunk dah maju yek. dah ade cinema. Lotus Five Stars (LFS) Cinemas. hurmm ala2 GSC & TGV gtu tau ! n bakal ade bowling & karok box. hehehe. kami p tgk AKU MASIH DARA. oke laa cte tuh, best sgt2. :)

btw, thanks housemate2 ku yg comey coz happy kan hidup aku. aku sgt2 terharu. thanks again :)



No comments:

Post a Comment