Sunday, December 19

shopping agy agy & agy



aku dh abeskan duit aku yg sepatutnye aku gune nk kuo celebrate anniversary, aku dh gune tuk beli brg2 yg xsepatut sebenarnye. aku dh beli baju & suo dlm gambar tuh melalui online. next week bru aku dpt coz yg ni pre order kan. tp aku dh byr daa td. yg penting duit yg aku kumpul selama 2 mgu sebanyak RM200 tuh, dh xde kat depan mata aku daaa ! coz duit tuh leyh wat aku menangis. grrr. yg penting aku puas ati :'D

akan dtg, aku nak beli beg cm bwh ni plak, xtau agy, tgh pk2 coz xckup RM200 agy actually. tgk laa cmne, aku nak abeskan duit tuh gak ! next week, sape nk temankan aku p saloon ?? aku nak potong rambut !!!!!!! if xpon, tgk laa pe akan jd ngn rambut aku nnt. hahaha. oke kaaaaan . pedulik ape aku ! :'(



No comments:

Post a Comment