Thursday, December 9

rinduuuuu

kawan-kawan, saya rinduu kan korang laaa.

masing2 dah practical & ade juga yg dh pindah ke shah alam, aku & bf aku jek ade agy kat unisel batang berjuntai ni. yelaa kami xde practical. agypon ni last sem. septutnye kan aku abes sme ngn dorg, tp disebabkan short sem xde, xpsl2 sume subject short sem aku kena transfer ke sem panjang ! sungguh sadis aku ngn UNISEL tau. hehehe. 3hari smggu jek kelas kat cni coz sumenye subject SHORT SEM ! hahaha. terbaeeek. pe2 pon, sye kne teruskan jua. kawan-kwan, bila korg nak jenguk2 kat unisel ni hah, sumpah rinduu gle ngn korg. skunk ni, aku hanya berlepak ngn bf aku jek. dh lme xdgr merapu merapan gelak tawa korg. sumpah rinduuuuuuuuu kat geng2 lantoww :)

korg igt tak agy kenangan2 kita ?

raya-ing at cheras, KL & klang

shisha-ing at KJ

snaping photos at e@curve

break-fasting at harmoni with 24 friends

merdeka outings at e@curve

watching final FIFA wc at i-city

photoshooting infront of dewan utama

lepak-ing behind library

enjoying at teluk batik

::sgt2 lah rinduu kat dorg2 ni. :(


7 comments:

  1. i miss u syg..!!!
    bnyk kngn dowh...
    xsaba nk jmpe sume blk

    ReplyDelete
  2. tuh laaaaaaa. ble aku tgk2 gambar kte2 yg dulu & pk kan keadaan skunk ni, aku bley nangis weyh ~
    byk benda aku nk share ngn korg ni ~~~
    aku dh xtau nak share ngn sape daaa. ulin xdpt nak wat pape daaa :(

    ReplyDelete
  3. what?? ko ad problm ke...??
    asl xmsg ak...
    skrgnye ad la skt lps bebanan di kepala 2..

    ReplyDelete
  4. tuh laaa , aku terima aibat yg sme mcm kyra. sedeeey weyh ! aku xmoo msg, xbest ! nak jumpe bru cer, bru ade feel ! wee~

    ReplyDelete
  5. what??? bab study ke atau eksiden??

    ReplyDelete
  6. eh bukan, ni pasal mawar 5 .

    ReplyDelete
  7. hah?? mawar 5??? owh k2... t jmpe kite gosip...

    ReplyDelete