Monday, December 27

pandangan kawan2

ramai yg berkata tentang hubungan ini. tapi aku tau bukan salah dia, tetapi salah aku sendiri. aku ngaku sume itu adalah salah aku sendiri & aku takkan dapat patah balek sume itu. ye, aku perlu berdiri walau ap pon terjadi. dia bukan untuk aku. kwn2 aku sume tau masalah aku & apabila mereka bertanyakan, aku dh cerita kan sumenye punca drpd aku, bukan die. tapi mereka berkata sedemikian ...

N : "aku pasti die akan nyesal ble dgr lagu ni. terpengaruh, kte sendiri pon tau terpengaruh tuh ape laaa ! "

akak A : " adek ko sendiri pon tau laaa jgn wat2 pandai. amek ko kan dh terkena. tp die pon xbleh laa blah cmtuh jek smpy xnk bg peluang ko explain nape ko wat cmtuh ! issh geram aku "

abg A : " yeee aien dh single. boleyh laa aien tumpukan sepenuhnye pd pelajaran. & aku xsuka ko couple ngn die heee " (but why ? )

S: " cmni jelaa aien, die tgh marah gle kat hang tuh. hang bg jek die mase tuk tenang kan diri. tp ako xrse tuh salah hang. betul cara hang tuh, xyah laa nk salah kan diri hang tuh 100%. dorg tuh sume nak pengaruh die jek. hang wat rileks jek if sume tuh adalah fitnah. tp ako xrasa peluang hang nk kat die balek ade, coz die sng pengaruh ngn ckp2 org. sory aien "

Q: "issh aku rse die tuh xprofessional laaa aien. dua2 salah bg aku. tp aku nk ko kuat. sabar oke. nt lama2 jd cm aku skunk ni. die dtg blek kat aku. kte ni sme jek even len situasi. be strong oke?"

K: " alaaa yunk, meh cni meh peluk aku. aku sedeey laa tgk kwn aku cmni. aku xtau nk ckp pape daa. sorry. kaloo aku ad kat ko, dh lme aku bg pinjam bahu aku ni hah "

U: "cari jek pengganti, aien :) "

E: "weyh aku xboleyh laa ade gak lelaki yg wat cmtuh. mudah percaya ckp kwn2. aku tau dorg lebey kan kwn2 dr gf, tp xkn ad peluang tuk ko explain sume tuh ? aku tau ko cmne. aku saksi sume tuh. "

L: " alaa aien, ko wat bodo jek. aku kenal laa die tuh cmne. tuh laa dulu aku dh berkali2 ckp, ko jugak degil. couple agy ngn die. skunk ni bru nk cri aku ? ! "

P: "xyah buang mase laa syg nk tggu die. org kat sni tgh single ni. aku dh mula jatuh hati kat ko."

housemates : "aien, kami kan ade. kami sokong aien. cara aien tuh betul. kalo betul aien sygkan die agy, aien lepaskan die kalo die still agy cmtuh. pasal hadiah tuh, aien pk kan blek. ktorg takot die buang jek nnt sbb kan pengaruh kwn2 umah die, agy laa aien sedeyy nnt kan? soo, xyah bg. bg ktorg jelaa :) "


:: haissh, kan best die bce sume ni. aku bkn nk cite keburukkan die. penat daa aku backup die. kwn2 asek tye, aku dh xtau nk ckp pe. aku perlukan pandangan jek. mcm2 pndangan yg aku dpt. slh aku ke if aku nk tunggu die agy ? salah ke ?? buang mase ?? bg aku tidak. tp smlm die satu haram pon xtlog aku nk dptkan result sem6 aku, aku terus rse sgt2 benci ! smpy ati die wat aku cmtuh. xpe2. :'( wat someone tuh, sorry laa bkn mse nye nk terima org bru. AIEN STILL NK TUNGGU DIE. maybe ade sbb nape die xmoo tlog aku smlm. haissh ~

No comments:

Post a Comment