Friday, December 10

fuyoooo baru !!!

hey peeps ! pe dh jd ngn fb ??? ade perubahan laaa. padahal bru 6jam aku xbukak fb, tgk2 fb dh bertukar wajah agy!!!! baruuuuu. tp xde laa baru sgt. aku still agy gune fb profile lama. tapi kan, ade satu section tuh iaitu bahagian share tuh dah laen (tgk yg aku bulat2 kan tuh). tgk laah pe dh jd kat bwh ni. teruja aku ! rse kekok pon ade gak. haisssh, pe kata kan fb ni tukar warna layout ke pe ke, jdikan PINK ! hahaha. interesting. my fav colour lak kaaan :P hah ! agy satu, nak tagged nama org kat share skunk pon dh sng ! wee :D suka yaww!


HOME facebook aku.


dan ini pulak PROFILE PAGE aku.
aku still gune yg lama agy, takot nyesal cm kawan2 aku ble dh tukar baru.
rase kekok nk mampus kwn2 aku ckp. sume yg dorg sorok dulu, dh terkeluar blek ble tukar baru. selamat aku xrase nak tukar coz bg aku tersgt lah buruk profile page baru fb :P


hurmm inilah die gaya PROFILE PAGE yg BARUUUU !!!!
:: sorry qyla syg, curik ko punye profile page. wee~

hurmm sebelum ni fb penah pampangkan ape2 yg kte comment kat status org kat page kite, skunk da xde da coz rmi yg complain coz xde privacy daa. haisssh, pe agy laaa yg nak ditukarkan agy fb ni selepas ni kan. hurmm tunggu & lihat jelaaaaa. calobeteh ! :)


3 comments:

  1. eh eh ad aku la... malu..!!!

    ReplyDelete
  2. hehehe. pinjam kejap.
    ko nak maluu ? hahaha, btw, thanks dear :)
    miss youuuu

    ReplyDelete
  3. yela ak femes jap...
    i miss u 2 deaar..!!

    ReplyDelete