Saturday, December 11

contest shoutbox comey by fatin hanani

people ! aku join contest kat blog. cm best jek kan bunyi nye ? huhuu. sje nak try for the 1st time. pe org kata, sje nk menggedik ? hahaha . pedulik ape kan. mne laa tau naseb menyebelahi aku kan? nak gak merasa. (waaah ! jujur weyh . nmpak sgt mengharap! hahaha)

hey, meh laa korg join contest ni. jemput2 masuk blog kawan kita ni Fatin Hanani :) orgnye sgt comey. blog die pon sme. penuh dgn warna warni. hey ! bukan nk bodek oke. mmg ikhlas dr hati yg suci & murni. cett ! cm wat iklan lak. hah, sebelum aku membebel agy, meh jenguk pe syarat2 yg korg kena wat if nak join contest ni. kacaaang jek ! come here babe ! :)



syarat2nye adalaah......jengjengjeng ~~~~ (sje wat suspen :P)

1. tanpa segan silu follow laa beliau yg comey tuh. (tiada paksaan oke, xnak foloow pon sukati korg lah ! hehehee :P)
2. letaklaah banner contest ni (kat atas tuh) kat dlm entry korg & sidebar blog korg besertakan linknye, ade fhm ??? wee~
3. tulislah tajuk entry nye : contest shoutbox comey by fatin hanani
4.tinggalkan link korg kat blog die then tag 2org yg korg nak tag.

settle ! xfhm, komen di sini yek. meh aien ajarkan oke. selamat beramal !

jap2, dua org kawan yg saya nak tag adalah :

:: Panaccea Ujjah (uja)
:: Klik Klik Coretan Hidupku
(mai)


3 comments:

  1. hehe makasih dear :)
    malunya fatin kena puji hahaha
    adoiii...thnks sudi join k :D
    gud luck!!!!!!

    ReplyDelete
  2. eh2 kat sidebar dan blglist dah blum :D

    ReplyDelete
  3. hehehe, btul laaa, aien ikhlas.
    hurmmm dh letak daaa.
    complete ! :)

    ReplyDelete