Tuesday, November 30

makin kurus & makin bulat ?

"yunk, nape makin kurus ni...? isssh, mkn laa byk2 kasi montok," tyra said.

hahahah! yess, aku mmg makin kurus. u know what, berat aku turun 5kg agy. so become 40kg. oh goshh! xtau laa pe dah jd ni doe. sume kwn2 aku ckp benda yg sme. "ain, asal kau makin kurus weyh?" kata nas (kwn ulin). "comey kan?" aku rply. hahah! sakit jek telinga nas dgr. :P "weyh ain, ko nape ni...? mcm xckup makan jek ! " kata ayu. isssh!, mcm2 agy laa aku dgr lepas naek cuti ni. hurmmm ntah laa, aku pon xtau pe dh jd ngn aku ni. yeke makin kurus? aku xde sakit agy da. mybe penat sgt kowt mse cuti tuh uruskan adek aku skolah. tolong mak aku jage abah. makan lak satu hari satu kali jek coz xde mse. hurmmm tp alhamdulillah la aku masih sihat agy. cume bdn ni jek laaa xnaek2. "syg, kamoo ni besarkan laah bdn tuh," ulin said. hah! korg pk laen! isssh, gemukkan bdn laaa. weyh, korg ade tips tak nak gemuuk kan bdn ? share weyh ngn aku . hehehe :P


"bulatnye mata youuuu ! " said a guy accross me.
"hey mata bulat, leyh kenal?"
"aien, asal aku rase mata ko makin bulat? " said mia.
"besarnyeee mata u..! pinjam boleyh?" said zul.


uisssh! makin besar? makin bulat? hahaha! effect aku gune blek eyeliner avon glimmerstick kowt. dah lme xgune da, last aku gune mse keje laaa. hahah! xsempat laa nk singgah avon. lately, mak aku jd agent avon ni, aku order laa agy. hahah! mmg bgus eyeliner die. tahan lama & xcomot. RM12.90 jek. tp xsilap aku dulu murah dlm RM8.90 kowt. lupa laaa. hehehe. aku celek nipis jek weyh eyeliner tuh coz mata aku dh sah2 mmg besar kan. gila ko nk tebal2, cm nak terjojol lak mata kaaan. hahaha.

btw, thanks kwn2 coz korg tegur mne yg kurang psl aku. nnt aku repair blek oke untuk yg terbaik. untuk aku gak kan. thanks again babe! :)

No comments:

Post a Comment