Monday, October 25

target: NOKIA C3.



NOKIA C3.
nilah target aku. aku dh mula jatuh cinta kat hp ni.
wee! dh cm handphone nokia E7. hurmm tuh dlm RM4000++. ni RM435-Rm450 jek.
function lebey kurang jek. cume, camera nokia C3 ni xbest.
camera 2.0 megapixel, xleyh zoom & xde flash. xpelaa. yg penting smart!
if aku beli pon, bergambar pon tak gune hp ni, gune SE W508 sudeey, 3MP.

function Nokia C3 :-
colour: selain pink, ade kelabu & putih. paling smart, PINK! :P
Networking: bleyh support 3G but xbleyh bergambar 3G coz xde camera depan.
ade bluetooth, xde infrared but ade WiFi yaww! hoyeah2.
ade microUSB cm hp nokia XPmusic aku. memory card microSD & microSDHC.
external memory bleyh support smpy 8GB. besar tuh! tp aku rse mmpu dlm 6GB jek kowt, kunk confirm jammed if dekat2 nak 7GB tuh. handphone sume sme jek.
ade FM radio & java. unik,cm pelik tp benar.
MP3 player, Video Player. boleyh facebook via Nokia C3. terbaeeek!
full qwerty keyboard & speakerphone.

waaah! xsabar nk beli. hurmmm nek sem dah boleyh dpt kowt.
cuti sem ni keje kat kedai mak aku, kumpul, repair rmbut then handphone! heehe.
if aku beli ni, dh de 4 handphone daa. hahaha. aku kan gle handphone.
nokia XPmusic, CSL, SE w508 then yg nii~~~~~~
xsabar! dh minat, kena beli, xbeli, kempunan, dh beli aku xpenah nyesal.
heee :P




No comments:

Post a Comment