Sunday, October 3

Business Taxation Workshop 2010.

hurmmm isnin ni bersamaa 04 October 2010 aku ade event laa. ooops silap, DIAC ade buat event laa. tapi aku kena involve gak deh~ bukan involve jd participant oke. BIRO MAKANAN bg event tersebut. even aku ni just biro makanan, aku kena busykan diri gak tolong2 mereka kemas2 dewan utama unisel n pape yg patut aku tolong lah. nak jd stu cte laa kan...cet! heee. aku btul2 bengang ngn sorg ni iaitu ketua biro 1 aku. aku ni hanyalaah ketua biro 2 jek. then aku dpt tau head program pesan kat die pesan kat anak2 buah bgtau dorg arini kul 5 ptg kne ade kat DU tuk tolong2. serius weyh aku xtau pape. tup2 Arif dr biro len yg kol aku gtau pasal ni???? ayu, wan n sofi pon dpt tau dr dak2 biro len. xagak2 weyh cam ko sorg jelaaa ketua biro???? aku pon laaa. aku pk aku yg ke2 jelaaa. hurmmm ramai ckp, ko tgu mse post moterm jelaa nnt. oke, aku tggu. xpelaa, ko tggu jelaaa nnt weyh. geram ni! geraaaaaam! heee~ (bayangkan muka aku tgh marah cmne, dpt bygkan x??) wee~~

esok kena kumpul kat DU agy ade rehearsal. adess, aku dh jd ngn ulin n lantoww nak follow dorg p TELUK BATIK sok. cmne weyh~~ aku nak bg alasan pe ni weyh. aduyai. bikin sesak laa weyh. dua2 aku xnak kecik kan ati. berbelah bagi aku daa ni weyh. demi ulin, aku sggup tipu dak2 ni. demi lantoww gak, aku sanggup pegi ikot dorg. dah laa aku dh janji nak masak2 tuk dorg sok. xkan aku nak mungkir janji kan? aku xreti laa mungkir janji ni. tapi workshop ni cmne laak? aku xjanji kat korg kaaan??? huhuuu. xde laaa, insyallah if aku balik awal, aku jumpa korg terus oke? xkan laa aku nak drop tugas aku cmtuh je kan? xadil. ni pon kre markah carrymark aku. so adil, dua2 aku pegi. cume lambat jelaaa. heheheh. dh laaa, nak ciapkan sume keperluan tuk sok. masak2 tuk dorg agy. adess~ bikin pusing laaa event wat last2 minute dah nak final daa ni. fuh!


No comments:

Post a Comment