Wednesday, July 14

wee~

hurmm how do i start it? oke, cmni cte nyew. td aku p kelas dlm kul 3.50ptg cmtuh laaa, msuk2 je dlm dh de org daa. aku pon terus duduk. then bese laaa dh jumpa mbe grup len, mcm2 laa ktorg pokpek. alaa psl event DIA gaak, bkn ngumpat oke. dlm mase yg sme, aku xtau laa ade org tuh cri aku. kwn2 aku jeling kat org tuh, then aku pon toleh laa blkg tgk sape, rupanye si dia laaaa! ahaks! huhuu. gatal aien! hehehe. die dtg kat aku, then die pulangkan blek nota aku yg aku bg die pnjam aritu. he said thanks, then i just gave him a smile. my friends were looking at him. hahaha. terpesona kan? they said to me slowly," aien....jgn nakal2!" huhuhu. after dat, class is started as usual.

the class is over on 5.15pm and it is raining heavily outside. qila said to me that she forgot to close the window, so we're quickly rushing to go back hostel. naseb laaa ade ko intan. bleyh gak kitorg tumpang kete ko. hehehe (senyuman nakal, hahahha) mase ktorg bertiga kelam kabut kuo class tuh, si dia panggil aku, kuat pulak tuh. adess, maluuu den sume tgk aku pelik. mne xnye, lelaki ensem panggil aku kowt, sape xpelik kan. aku ni plak bkn laa cantek mne pon, comel tuh ade laa ckit. hahaha. xde laaa. die berlari kowt pegi kat aku, aku pon benti laa jap tggu die. die tye psl class OB, tp aku xamek OB, sem dpn bru amek. die bru igt nk pegi sme2 ngn aku. ooops, sorry laa der, i amek sem dpn laaa. hehehe. die mcm dissapointed gak laa coz class OB die xde kwn. then die xtau nk rujuk kat sape agy. coz td die ckp kat aku yg die xpasti OB dh tukar ari ke or tukar kelas len, die dtg aritu, xde org lgsung dlm kelas tuh n die plak xpnh jumpa pon sape lecturer OB. aku pon ckp laa kat die, ape kata u p tye HOP u, sape lecturer OB u. sorry byk2 xdpt tlog kali ni. after that, he said, sokeyy laa.

nk tau x, lepas tuh, aku pusing bdn je, terlanggar ENCIK ZAINAL, yg bru kuo dr bilik air! aduyaaai, maluuu bhai! hahhaa. en zainal wat slack laaa. hahaha. sorry yek en zainal, xnmpak laaa. huhuu. aku pon pastu berlari dptkan qila n intan. dorg tggalkan aku, how dare! hahaha. bf intan dh tggu kat bwh lama, kitorg die 2ggu kat right wings, rupanye left wings. xpsl2 mandi ujan jap ktorg ni hah. hahaha. then aku terdgr ade org swiit2, ktorg bertiga pon toleh blkg. si dia agy! die tye, aien, u nk p mne? aku pon ckp laa, i nk blek ni, ujan. he said, nk i tumpangkan ke? aku xckp sepatah pon terus p kat intan n qila. huhuhu. seraam weyh, klu laaa ulin tau aku nek ngn die, mmpus aku. xbleyh2, ulin tau psl die, so aku xbleyh wt cmni. aku kne pk kan ulin je. si dia tuh angan2 je. coz rmi kowt girls minat kat die. biar laaa. xbleyh tamak, aien......! sorry syg. not me, its him. sorry sgt2. ;)


No comments:

Post a Comment