Monday, June 28

All new!


ni laa housemate bru aku. smlm sume dok lepak kat bilik aku. yelaa kan aku sorg je senior dlm umah tuh. sume bru. sem ni sng cer all new laa bg aku. hahaha. slme aku kat unisel ni asek dpt blok ke2, tgkat 2, bilik 2. tapi now! aku dpt blok ke5, TINGKAT 4, bilik 1. hahaha. bertambah kurus laa ko aien. pdn muka. tp bgus gaak laa, xde laa aku rse nk selalu kuo. ya ampun sume org, tolong laa jgn asek ajak aku kuo mlm je k. aku mahu bertaubat kurang kan xtvt luo. tolong ek, harap fhm. housemate aku terdiri umo atra 18 until 24 y/o. setelah sekian lama 4sem dpt umah yg sme. hahaha. sume nye junior. so aku telah dijadikan kaunter pertanyaan laa. hahaha. keje partime. =S sokeyy. roomate aku Kak Asfarina 24thun amek course Bach. of HR. bilik 2 Mai 21thun bach. of HR, sorg agy Mafi 19thun dip tesl, bilik 3 Myra 18thun dip sport mgt, n sorg agy tuh Tyra 19thun dip IT. so mknanye, aku aien sorg je 20thun. cet! hahaha. sokeyy laa. hopefully dorg ni bkn laa jenis yg suka bergossip cm housemate aku yg dulu2. bkn pe, aku sbnrnye, xbrape suka dok lepak2 nk bergossip je. nak2 agy cte org yg sme n xde kne mngena ngn aku. aku akn amek port ble org tuh btul ade kne mngena dlm idup aku SAHAJA. hurmm,btw, i need some new environment this sem, n to turn a new leaf. maceh!




No comments:

Post a Comment