Monday, May 3

bosan.


bapaaak buhsan asek study jerh...!
aku usha laa blog aku yg lama.
blog ni private. sowieee...!
HANYA UNTUK AKU.

tapi stu jerh yg aku nk tunjuk kat korg.
sumpah kelakar ble aku bce blek.
ni luahan hati aku 8 bulan yg lepas;

Kenapa Aku Sering Dikecewakan..???

aku....
per salah aku pada lelaki...???
npe dorg sering tinggalkan aku tanpa sebab...???
setiap kali aku perlu hidup sorg2,dorg dtg pada aku...
tp ble aku perlukan dorg,dorg sggup tinggalkan aku...
npe sumer ni terjadi????

byk yg telah aku korbankan untuk dorg...
bukan aku nk mengungkit...
tp aku masih sygkan si die....
die dh de pengganti aku...
tp aku...????

aku hye ada skandal sje untuk tmpat bermanja...
tu pun xbley berlebih-lebihan...
aku perlukan yg pling spesel di hati aku...
bukan untuk just suka2 saja...
ermmmmm....


hahaha.
kelakar x...? cm xcaya jerh ni aku yg tulis.
hahaha. terima je aaa.
ni mmg diri aku yg sebenar.
aku suka tulis apa yg aku rse.
aku suka tulis pe yg terjadi.

erm...
tapi kan ble bukak blog lama aku,
aku jdi benci nk bkak blog tuh.
penuh dgn kisah silam aku.
untuk dijadikan peringatan pd aku.
SAKIT.....!!!!!!!

cedeeeyyyynyew ble baca blek.
xpe laaa.
Tuhan dh tentukan perjalanan hidup aku cmtuh.
terpaksa aku terima ngn ati yg terbuka.

=)
PEACE.


No comments:

Post a Comment