Wednesday, April 28

Double Dates @ Sunway Pyramid.



Sunday, 18 April 2010.


Mula2 tuh aku xdpt nk ikot Ara n Zuh kuo actually. yelaa time tuh aku ad keje DIA Club yg perlu disettlekan time2 tuh gak. tp aku try gak settlekan sebelum kul 2ptg. akhirnye dpt gak aku settlekan dlm kul 2.15ptg. hehehe. then aku trus kol ara yg aku jadi ikot coz aku rase serba slh laa, dh janji nk date ngn ara, then xjd p laaaK. cian die. zuh amek phone dr ara trus suro aku siap cpt n pesan kat ulin yg dorg akan amek ulin dulu. kelam kabut aku bersiap. hehehe. demi ara. =) agypon ulin dh lame xkuo jalan2 ngn aku kat luo dr kuala selangor ni. hahaha. almaklum laaa, aku kan vip, busy jerh lebey. byk ah ko punya vip, aien...

masing2 dok lapo, kitorg p laa mkn mcd. kat mcd, aku perasan ara punya muka something wrong. but... xde pape laaa. cbe tgk gambar atas ni, mereka nmpak sweet jerh kan. i like this photo. ni gambar curi2 tau. aien jahat...! hahaha. erm...nk tau x, kat mcd ni laa ulin berjaya abes kn sayur dlm burger die. hehehe. alhamdulillah, ade gak laaa vitamin dlm bdn die. hehehe. yela, die tuh mne laaa nk mkn sayur. order pape je, " kak, sayur xnak yek. pape sayur laa" -.-'

lepas mkn, ktorg p tgk wayang dulu. cte SEMERAH CINTA STILETTO. best cte tuh. kelakar! aku suka jalan cerita die. sweet sgt.....! comeyh, romantik, sng cte sweet laaa...! hehehe. tp ending die xkena ngn jalan cerita die laaa. tp yg penting aku suka kasut merah dlm cte tuh....! gle cantik laaa...! admire gle aku...! adtoi..! nak kasut tu......erm....500 us dollar tuh. hahaha. then, kitorg p men game. DYTONA. kitorg men berempat. erm...kali ni aku kalah di tangan ulin...! die 1st, aku 2nd. zuh sah2 selalu kalah ngn aku. hampeh...! ara, die ssh nk control game tuh ckit. xpe, atleast, u try my dear. ♥ ♥ ♥


THANKS ARA & ZUH...!
aku happy kuo date bersama ngn korg berdua.
ULIN, iloveyou.


3 comments:

  1. :)
    okay, u make mu smile.
    same same kak
    jangan serik dehh

    ReplyDelete
  2. hahaha.
    mne de adek...
    nk join agy ade laaa.
    =)

    ReplyDelete
  3. haha
    insyaallah :)
    pray so there is next time

    ReplyDelete