Monday, March 29

Hospital Sg. Buloh.

Tuesday - Sunday

23 March - 28 March 2010


23 March 2010,
jam 10 pagi aku telah dibawa ke hospital
dengan menaiki van unisel
bersama kak fieza n staff HEP.
time ni gle mmg aku dh xlarat gle dh.
bibir n mulut aku dh kering sgt2.
smpy aku nk berckp ngn org pon ssh.
perlu berbisik2 jerh.

smpy jerh HOSPITAL SG BULOH
aku kne wat checkup darah dulu
tp kan staff kat ctu cm bongek...!
die tgk tgn aku dh byk kne cucuk
die dh xtau nk ccuk mne dh.
mne xnye, sebelum ni selama 7 hari aku demam
aku kne drip air kat hospital tanjung karang n klinik campus unisel.
doktor klinik cmpus ckp bdn aku kekurangan air then drip air kat aku.
kat hospital tanjung karang pon aku kne drip air gak.
erm..hospital sg buloh.
mse staff kat sne nk cucuk jarum amek drh aku,
abes satu badan aku terus cramp smpy aku xbleyh gerak langsung!!
mase tuh aku dh takut aku kne heat stroke jerh
mne xnye, bdn aku mase tuh panas gle...!!!!
erm...dlm kul 7.30 ptg bru aku di wadkan
aku disahkan dapat H1N1 positif.
erm...........

aku telah diwadkan selama seminggu
iaitu sampai 28 March 2010.
mkn ubat, amek drah, check tekanan darah,
tido, mkn, check suhu badan,
drip air, darah, magnesium, antibiotik.
SAKEEEEETTTTTTTTTTTTTTT!

tp disebalik sakit tuh, ad org yg selalu dtg lawat aku,
Mohd Zainor Azreen bin Mohd Zain.
itulah org nyew =)
org yg paling aku sayang.
selain die, ade gak mbe2 len yg dtg lawat aku;
pijie, loloi, pejal, ayen n shiro,
parents aku, akak aku n cousin aku, nad.

now, alhamdulillah aku dh sihat dh.
org yg amek aku dr hospital adalah Zuh.
xpe la if die xde lawat aku langsung,
atleast die sudi dtg nk amek aku dr hospital.
ulin xdpt amek coz die keje kan.
nway, thanks all my friends.

hah! Tiara Rashid.
thanks syg coz ad call n msg aien mase aien kat hospital.
xde laa aien rase boring coz ad gak teman mobile.
hehehehee. =)
sayang awak.

1 comment:

  1. Kan dah kata saya ada :)
    Sama sama awak <3

    ReplyDelete