Wednesday, January 27

Wednesday, 27 January 2010

She's my friend lah...!

segalanya telah terbongkar arini
tanpa aku sedar
rupanya yg sering jadi persoalan di fikiran aku
hanyalah berada di depan mata aku jerh
selama ni...

kenapalah aku tak nmpak sume tuh kan???

camne aku nk nmpak, aku xpnh nk selidik sgt pown
dan aku cm amek xkisah pown
coz ni pown hanyalah citer lama bagi aku
tuh bagi aku,
tp tak bg si dia


SI DIA..

aku dh lama rapat ngn die dr aku sem dua agy

pnh jadi BFF aku sebelum ni or lebey saintifik, my scandal

hahahaha.

penah kuo mkn n study sama2

pnh berjenaka, bergurau senda, usik-mengusik

pnh kol2 n msg2 selama 24jam

mmg indah if ingatkan blek sume tuh

hahahaha aien jiwang.
=P



tapi kami dah makin renggang skunk ni
kami dah lama xcontact masing2

padahal kami stu kelas setiap subject ni

tiap2 hari jumpa tapi, wat2 cm xpnh kenal jerh
sebab ape?

sebab die yg nkkan sume ni

aku ikut jerh coz aku xnk sakitkan ati KAWAN aku

KAWAN
aku???

sapa die tuh???

dia tulah ex-girlfren si dia skunk ni

oyeah babe! permainan hidup yg sgt hebat...!!!!

WOW!


nape la selama aku rapat ngn si dia,
aku xpnh tau pown sume ni

si dia selalu gak cte psl ex die kat aku

n aku pon sering gak cte psl mr.k kat si dia

tp cmne aku leyh xtau yg ex si dia tuh rupanya kawan aku sendiri???
xadil, si dia leyh tau sape mr.k tuh
asal aku xleyh tau sebelum ni hah???

pelikkkkkkkkkkkkk

td kat PP
aku terserempak ngn kawan aku tuh

ie jerit nama aku

tp aku perasan kawan aku tuh jerh

aku xprasan sape boy yg dgn kawan aku td

but..he's so familiar to me

disebabkan aku pk aku kuo ngn ulin

so xde nye aku nk p bersembang ngn kawan aku tuh

kami hanya lambai tgn dr jauh jerh


aku tertanya2 masa atas motor ulin td

tp aku diamkan jerh coz aku nk jaga hati ulin actually
(xde maknanye aien, confirm ulin baca gak blog ni)
hahahahaa.

padan muka dia,
hahaha
i'm so sorryyyyy, syg
ngee ~


erm..lepas blek jumpa ulin td

aku masuk2 umah jerh,
aku terus kena tarik ngn kawan aku tuh

she asked me either i know SI DIA
then directly in my head said that, she's his ex-girlfriend...!

so dr stu, amek ko, terbuka sume cte sebenar doe..!

hahahaha keciknye UNISEL ni kan

erm..nape la aku xpnh nk tye kat kwn aku psl sape ex boy die weyh

if x, xdenye aku n si dia jd cmni

n kwn aku pown xde la tertanya2 sape aien tuh
yg sgt rapat ngn si dia


masalah skunk ni kan, kwn aku pnh ckp kat si dia

supaya couple jerh ngn aku

coz kwn aku tuh xbleyh accept si dia dh

si dia pown sebelum ni pon dh mula sukakan aku, kata kwn aku td

aku jerh yg xperasan sume tuh

hahaha
just forget bout it lah,
i just still want to be his fren only

byk agy aku nk cte actually ni

tp biarlah sume tuh jd rahsia atra aku, kwan aku dan si dia...
hahaha. kepada yg baca blog aku ni

sibuk jerh korg kan nk tau cte yg sebenar

sorry, kes ditutup....!
hahahaha.
sebarang pertanyaan, xkan dilayan

=P

No comments:

Post a Comment