Monday, February 1

Still Remember Him...! ♥ ♥ ♥


dah lama kowt aku xusha myspace
last login 02 January 2010
lama lah tuh. hahaha.
td bru jerh aku usha jap.

knon nk usha jap
tup2 amek ko! byk gila alerts yg aku dapat
tp aku tertarik ngn NEW MASSAGE jerh
pe agy, aku ngn semngt nyew click on that
terkejut aku ngn stu msg ni
bila aku bkak, tersenyum aku
coz its from my best friend lah...!
miss him a lot, u know!




Message die cmnie ruponyew ;-

"Askum Ain..
Ko kat cne chat ke tak..?
Rindu kat ko sesangat dowh..
Aku harap taon 2010 ni bawak byk kebahagiaan lam idop ko...
Aku doakan ko dpt yg lebey baik dr Kecik.. Amin..
Aku harap ko still ingat sape aku..
Kawan lame ko n penah stu ketika dulu aku anggap ko kawan paling baik aku..
Tapi maybe ko xrase sgt kot time tuh..
Aku dh mula sygkan ko n sukakan ko masa tuh..
But aku xdpat respond daripd ko...
Papehal pon aku still ingat ko selagi ko kenal aku sape..
Urmm Aku harap ko bgtaw cket2 pasal life ko kat cne..

Psl aku..
Tade yg meletop ttg aku skang..
Aku blajar kat kolej..
National Integrated College of Health Science..
Alhamdulillah dah masuk sem baru ni still bleh ikot..
Bulan September nnt aku smbung kat Chettinade Health University kat India
buat specialised in physiotherapy..
Tu aje pasal aku..
Doakan aku utk tros bertahan...

Ok..
Ko take care n study hard..
Nnt bila dah berjaya jgn lupa aku plak ek..
Assalamualaikum..."


Tersenyum n menangis doe aku
aku tersenyum coz aku dh jumpa blek dia
dan aku menangis coz dia masih ingat kat aku agy...
AKU MASIH SAYANGKAN ENGKAU, YUS



No comments:

Post a Comment